Flowin – moderní tréninkový koncept, s nímž můžete posilovat i venku

Flowin je moderní tréninkový koncept, který využívá váhy vlastního těla, čímž se eliminuje riziko přetěžování svalů nevhodně zvolenou zátěží. Tréninkový systém Flowin sestává z velké cvičební podložky a několika maličkých podložek pro ruce, nohy, kolena a lokty.

Jak vypadá cvičení s podložkou Flowin? Nejprve si připravíte velkou cvičební podložku a poté umístíte menší podložky pod nohy a ruce. Následně provádíte koncentrované krouživé pohyby. Menšími podložkami třete velkou podložku. Síla zátěže je dána nejen vaší vlastní vahou, ale také intenzitou, s níž tlačíte na podložku.

Tréninkový systém Flowin je velmi šetrný ke kloubům, cvičení je bezpečné a riziko úrazů je minimální. Flowin napomáhá správné koordinaci celého těla, dochází k odstranění nežádoucích dysbalancí. Metodu Flowin v posledních letech hojně využívají rehabilitační centra, zejména při poúrazové rehabilitaci.

Podložka Flowin je skladná, lehce přenosná, vhodná i pro outdoorové cvičení. Flowin odolává slunečnímu UV záření, v jarních a letních měsících nemusíte být zavřeni v posilovnách ale můžete pohodlně trénovat venku na čerstvém vzduchu. Jakmile jarní sluníčko zahřeje trávník, rozprostřete svou podložku Flowin a udělejte něco pro své zdraví.

Leave a Reply