Jak si zařídit prodejnu?

Rozhodli jste si otevřít či zrekonstruovat obchod? Zařizujete novou pobočku supermarketu? V obou případech budete nutně potřebovat regálové systémy a další vybavení do prodejny. Současný trh předkládá širou nabídku a je pouze na Vás si zvolit vhodné úložné systémy a potřebné zařízení. Existují však profesionální firmy, které Vám mohou pomoci s výběrem.

Úložné systémy

Regály jsou naprosto základním a nutným vybavením pro veškeré obchody. Typ regálů je vhodné vybírat podle zboží, na jehož prodej se obchod soustřeďuje. Nejčastěji se prodávají jednotlivé regály do obchodu, skladové regály, kovové regály, které se spojují v praktické regálové systémy.

Určitý regál je možné doplnit o řadu praktických součástí, mezi které patří například drátěné koše, háčky, police apod. Velká výhoda regálových systémů spočívá v jejich variabilitě a tedy i způsobu jak ušetřit místo. Regály lze seskládat dle Vašich potřeb a přizpůsobit je rozměrům určité prodejny.

Při nákupu úložných systémů dbejte také na jejich stabilitu. Zajisté si nepřejete, aby se na Vás či zákazníka převrátil regál. Důležitým aspektem je také hmotnost. S lehkými regály se Vám bude manipulovat mnohem snadněji.

Další vybavení do prodejen

Vybavení obchodů není dobré podceňovat. Při výběru byste měli dbát na kvalitu nového vybavení, abyste po krátké době nemuseli nakupovat znovu.

Mnohá prodejní místa si vyžadují kromě nejrůznějších regálů také chladící zařízení. Pokud prodáváte maso, mléčné výrobky či jiné potraviny, které je třeba chladit, neobejdete se bez chladící vitríny. Rozložené potraviny v plexisklem uzavřené chladící vitríně usnadňují Vašemu zákazníkovi výběr. Další možnost představují samoobslužné police.

Pro uchování a prodej mražených potravin jsou vhodné mrazící vany s praktickými předěly pro odlišení konkrétních druhů potravin. Pokud vlastníte či provozujete kavárnu nebo restauraci oceníte spíše některou z chladících skříní. Můžete je v takovém případě využít k chlazení nápojů, dortů, zákusků apod.

Leave a Reply