Nezúfajte nad letom a vypracujte si postavu za pár týždňov

Počasie priamo nabáda k letnému kúpanie a tým spojenému promenádování sa v plavkách. Ak aj vy chcete vyzerať na plavárni k svetu a dať svoje telo na obdiv lačným pohľadom opačného pohlavia, potom nikdy nie je neskoro na to, začať s údržbou vášho zovňajšku.

Zanechajte výhovoriek, že nemáte na zdravú stravu a cvičenie čas, pretože iste sami viete, že to pravda nie je a vybehnite do nejakej telocvične na pilates, či do posilňovne k strojom, ktoré vám ešte v sezóne pomôžu telo sformovat.

Ohľadom zdravého stravovania nemusíte mať strach, že budete musieť držať nejakú rýchlu a zázračnú diétu, pri ktorej vám kilá ihneď potom naskáču späť aj s úrokmi. Bohato postačí, ak vynecháte jednoduché cukry a tučnú stravu a nahradíte ich zeleninou a ovocím.

Ku cvičenie vám potom môžu pomôcť aminokyseliny, ktoré ako doplnok výživy vám pomôžu ľahšie posilniť vaše telo. Sú na prírodnej báze, takže nemusíte mať strach pri ich užívaní. Amina obsahujú L-valín, ktorý je zodpovedný za stavbu vašich svalov a L-leucín s L-izoleucínu, ktoré udržujú vo svaloch pozitívnu dusíkovú bilanciu a zabezpečujú kvalitatívnu obnovu poškodenej svaloviny. Znamená to teda, že aj po cvičení sa budete na druhý deň cítiť svalovo fit a môžete tak teda venovať naozaj intenzívny tréning vášmu telu.

Dávkovanie aminokyselin je naozaj jednoduché. Stačí si dať 2cl pred cvičením a 2cl po cvičení a pocítite zázraky. Môžete ich tiež zohnať aj vo forme rôznych tabliet, však tekutina sa do tela vstrebe rýchlejšie, teda jej účinok pocítite okamžite. Ak sa pre ne rozhodnete, potom vynechajte ich nákup cez lekárne, pretože tie sú oveľa drahšie, než e-shop. Stačí si len vyhľadať ten správny, pod kľúčovým slovným spojením „aminokyseliny predaj“, ktorý týmto disponuje.

Pre viac informácií prejdite na stránky aminokyseliny.sk.

Leave a Reply